Valorile și credințele noastre

Încredere și suflet în business

Știu cum e să crești o afacere de la zero, să-ți pui sufletul, inima și banii în ea și să vezi cum se dezvoltă într-o mașinărie eficientă. Cum crește împreună cu cei pe care îi alegi să meargă pe drumul visat de tine.  Sau cum poate deveni lipsită de suflet și de emoția pusă la început.

Înțeleg businessul din perspective multiple: a motivației angajaților,  a nevoilor clienților, a vânzărilor și a necesității promovării  dar și din cea a antreprenorului.

Tocmai de aceea, credința mea este  că se poate face business cu sufletul.

Cred  în puterea relațiilor autentice, sincere, construite cu încredere și  înafara fricilor. Cred în relații de colaborare  și în sinergiei echipelor, într-un context în care lipsește competitivitatea. Văd organizațiile ca un teren de joacă și nu ca unul de luptă.

Un altfel de ROI. Rezultate prin Oameni, Impreună.

Talentul special de a fi orientată atât spre oameni cât și spre rezultate, mă ajută să fiu deopotrivă empatică și suportivă dar și canalizată spre a conduce participanții și afacerea spre schimbarea dorită.

Cheia rezultatelor excelente, așa cum am sintetizat-o eu –  este conectarea oamenilor la un scop mai mare decât cel individual, pentru care să lucreze împreună.

Importanța experienţei în management

Ce mă recomandă este experienţa managerială în companii naționale și multinaționale, în industrii diferite, pe niveluri manageriale diverse şi cu provocări diferite. Toate acestea alături de profunzimea abordării ca și consultant, de provocările depășite din mediul de training și business coaching.

Consider că doar după ce ai trecut prin anumite experiențe, ai învățat lecțiile și le-ai filtrat prin propria gândire, ajungi la maturitatea profesională din care  să poţi oferi soluţii care să fie cu adevărat viabile.

Respect. Sinceritate. Integritate.

Sunt câteva dintre valorile cele mai adânc înrădăcinate în mine.

Îmi respect clienţii, partenerii, munca pe care o depun și modul autentic în care antreprenorii au adus un business până la un anumit nivel.

În calitate de consultant, arăt cu diplomație care sunt carențele afacerii sau oamenilor care o gestionează, descoperite prin diagnoză și analiză, cât și metodele prin care poate fi însănătoșit sistemul.

Emoție și pasiune

Un consultant excelent este acela care trăiește situația clientului și din punct de vedere emoțional.

Care vibrează cu ADN-ul acelui business, se identifică cu viziunea acesteia la un nivel mai profund decât indicatorii de performanță și rezultatele imediate.

Nu sunt adepta consultanței prin soluții sterile, ready to be served, ci lucrez cu drag cu oameni, emoții și evoluția afacerii, nu cu funcții, abrevieri și cifre.

Soluțiile cu adevărat durabile în timp vin nu doar din minți agere, ci și din sufletul, pasiunea și dedicarea oamenilor.

Evoluție

Am crescut în companii de top şi alături oameni de valoare, întâlniți pe drum, cu care am împărtăşit valori comune. Evoluția mea  a urmat unei curiozițăți și unei dorințe de a vedea mai profund și din mai multe unghiuri, oamenii, relațiile dintre ei, propria mea persoană.

M-am lăsat ghidată de oameni și ei m-au transformat nu numai ca lider, ci și ca om.

Provocări și Reinventare

Sunt un om care știe să pună temelii dar și să construiască. Deloc  întâmplător , am contribuit la dezvoltarea unor departamente de la zero, la recreionarea unor business-uri pe  principii mai adaptate timpurilor și mai sănătoase din punct de vedere financiar.

Am lăsat în urmă organizaţii şi oameni care se dezvoltă încontinuu iar eu sunt mândră de evoluția și succesul lor.  Domeniul farmaceutic  a fost și încă este locul în care m-am dezvoltat și desăvârșit ca și profesionist în management, trade marketing și dezvoltare de business.

Schimbarea domeniului m-a ajutat să evoluez, sa testez și să transfer know how, bune practici și experiență, să mă dezvolt atât eu cât și afacerile pe care le-am impactat. Toate aceste provocări au contribuit la omul care sunt astăzi.

Sunt conștientă că mai sunt lecții și oameni de la care mai am de învățat și care mă vor șlefui pe viitor.

Site găzduit și dezvoltat de ServHost.ro