Termeni si conditii

Prezentul document prin continutul sau pune la dispozitia utilizatorilor Regulamentul privind termenii si conditiile de utilizare a site-ului www.markantconsult.ro.

Site-ul este operat de societatea SC MARKANT CONSULT SRL, cu sediul in Sinmihaiu Roman, nr 363 L, judet Timis, inscrisa in Registrul Comertului cu numarul J35/2957/2012, cod inregistrare fiscala 30973510, telefon 0726725544, email official anca.gheorghiu@markantconsult.ro, reprezentat de administrator Anca Gheorghiu.

MARKANT CONSULT este un website care ofera continut, produse de invatare si programe de training, coaching si consultanta, destinate atat companiilor, antreprenorilor cat si persoanelor fizice.

Utilizarea dvs. de WEBSITE este supusă Politicii de confidențialitate a companiei. Vă rugăm să consultați politica noastră de confidențialitate,

care guvernează și site-ul WEB și informează utilizatorii despre practicile noastre de colectare a datelor.

COMUNICAREA ELECTRONICA

Vizitarea website-ului sau trimiterea de e-mailuri către MARKANT CONSULT constituie comunicare electronica. . Sunteți de acord să primiți comunicari electronice și sunteți de acord că toate acordurile, notificările și alte comunicări pe care vi le furnizăm electronic, prin e-mail și pe website, îndepliniți orice cerință legală în care aceste comunicări sunt scrise.

Utilizarea site-ului (incluzand accesul, navigarea si cumpararea serviciilor si produselor de pe acest site) constituie un acord implicit de respectare a termenilor si conditiilor enuntate in cuprinsul prezentului document cu toate efectele si consecintele ce decurg din aceasta.

Administratorul site-ului isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment continutul acestui acord, fara notificarea prealabila a persoanelor care il utilizeaza, denumite in continuare „Utilizatori”. Utilizatorii vor avea acces permanent la termenii si conditiile de utilizare a serviciilor, pentru a le putea consulta in orice moment.

DREPTURI DE PROPRIETATE INTELECTUALA

Continutul acestui site nu poate fi utilizat, reprodus, distribuit, transmis, expus, in alte scopuri decat cele expres si legal permise. Extragerea oricaror informatii urmata de orice utilizare in scop comercial care depaseste sfera copiei private reglementate de lege sau pentru vanzare ori licentiere si fara a avea in prealabil un consimtamant scris al titularilor drepturilor de proprietate constituie o incalcare a termenilor si conditiilor.

Sunteti de asemenea de acord sa nu afectati si interferati in vreun fel cu elementele de securitate ale site-ului, cu elementele care previn sau restrictioneaza utilizarea, copierea unui continut sau elemente care intaresc limitele de utilizare a siteului sau a continutului acestuia.

Administratorul Markant Consult face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor de pe site, insa uneori acestea pot contine inadvertente (specificatiile sau pretul produselor modificate de catre producator fara preaviz sau viciate de erori de operare). Atentie: fotografiile au caracter informativ si pot contine accesorii care nu sunt incluse in pachetele standard.

RESPONSABILITATE

Informațiile conținute sau puse la dispoziție prin intermediul site-ului (inclusiv, dar fără a se limita la informații conținute pe videoclipuri, forumuri de discuții, comentarii pe blog, sesiuni si apeluri de coaching, webinarii, descărcări, e-mailurile, fișierele text sau chaturile) nu pot înlocui serviciile profesioniștilor instruiți în orice domeniu, inclusiv, dar fără a se limita la domeniul financiar, medical, psihologic sau probleme legale.

Nici noi, nici partenerii noștri, nici afiliații lor, nu vom fi responsabili nici direct sau indirect pentru daune cauzale, speciale sau de altă natură care pot rezulta, inclusiv, dar fără a se limita la pierderea economică, vătămarea, boala sau decesul. Clientul este singur responsabil si raspunde  pentru deciziile, acțiunile și rezultatele sale în viață și, prin utilizarea site-urilor, sunteți de acord ca noi nu răspundem pentru astfel de decizii, acțiuni sau rezultate, în orice moment, în orice circumstanță.

Frauda

In scopul accesarii si utilizarii anumitor sectiuni ale website-ului poate fi necesara crearea unui cont personal. Prin prezenta declarati ca va asumati integral responsabilitatea pentru toate si oricare dintre activitatile realizate prin intermediul contului pe care il deschideti pe website si, in consecinta, va sfatuim sa asigurati securitatea parolei contului sau a altor date de acces. In cazul in care securitatea contului pe care il detineti este compromisa, trebuie sa anuntati imediat administratorul site-ului www.markantconsult.ro. Markant Consult nu este responsabil pentru daunele care va sunt cauzate sau care sunt cauzate tertilor de orice fel, prin utilizarea neautorizata a contului.

Drept aplicabil

Prin folosirea site-ului, utilizatorul se declara de acord asupra faptului ca legile romane vor guverna Termenii si conditiile de utilizare si orice disputa de orice fel care ar putea sa apara intre utilizatori si administratorii Markant Consult sau asociatii/partenerii/afiliatii acestuia. In cazul unor eventuale conflicte se va incerca mai intai rezolvarea acestora pe cale amiabila, iar daca rezolvarea pe cale amiabila nu va fi posibila, conflictul va fi solutionat in instanta, in conformitate cu legile romane in vigoare.

Disponibilitatea serviciului

Administratorul site-ului isi rezerva dreptul de a modifica structura si interfata oricarei pagini sau subpagini a site-ului in orice moment si la orice interval de timp liber ales, avand dreptul de a intrerupe temporar sau permanent, partial sau in totalitate serviciile puse la dispozitia publicului prin intermediul acestui website fara vreo notificare prealabila individuala sau generala.

Daca aveti intrebari sau nelamuriri in legatura cu acesti termeni de utilizare, nu ezitati sa ne contactati prin intermediul formularului dedicat de contact sau la adresa de email anca.gheorghiu@markantconsult.ro

POLITICA DE LIVRARE A SERVICIILOR SI PRODUSELOR

Comenzile efectuate pe site-ul www.markantconsult.ro  sunt confirmate printr-un e-mail de inregistrare primit dupa finalizarea comenzii. Detaliile sesiunilor de training, coaching si consultanta comandate sunt trimise prin e-mail/sms dupa finalizarea comenzii. In urma finalizarii cu succes a unei comenzi online, utilizatorul cumparator primeste pe adresa de mail furnizata datele de desfasurare ale serviciului si sesiunilor cumparate.

Modalitati de plata

Pentru cumpararea de produse sau servicii, SC MARKANT CONSULT SRL accepta urmatoarele modalitati de plata:

Plata cu cardul

Plățile prin intermediul cardurilor de debit sau credit sunt procesate de către www.netopia.ro, partenerul SC MARKANT CONSULT SRL în procesarea acestor plăţi. Comunicaţia cu procesatorul se face prin intermediul unei conexiuni securizate SSL, datele transmise fiind criptate. Toate informaţiile privind cardul vor fi prelucrate exclusiv de catre procesatorul de plăţi.

Prin menținerea activă a opțiunii Activează opțiunea plăți rapide, prezentă în formularul de plată online pus la dispoziția  SC MARKANT CONSULT SRL de către procesatorul de plăți, utilizatorul își dă acceptul pentru activarea serviciului prin care se vor putea efectua ulterior plăți online doar prin introducerea codului de securitate CVC2/CVV.

Plata prin transfer bancar

Se va face pe baza proformei primite in urma comenzii dvs, pe datele bancare transmise de dvs.

Plata prin ramburs

Livrarea se face prin curier rapid. Toate comenzile efectuate in cursul zilei pana in ora 14:00 vor fi predate firmei de curierat in aceeasi zi, livrarea efectuandu-se in termen de 24-72 ore (1-3 zile lucratoare, exceptie facand zilele libere legale sau conditii meteorologice extreme). Dupa predarea plicului / coletului catre firma de curierat, cumparatorul primeste instiintare pe adresa de mail introdusa in momentul lansarii comenzii, cu numarul de expeditie alocat de sistemul firmei de curierat.

Taxa de transport

Taxa de transport este suportata exclusiv de client, in urma alegerii personale a acestei modalitati de livrare si de plata.

POLITICA DE ANULARE SAU AMANARE A SERVICIILOR 

Atunci când abordăm in sesiuni de coaching si consultanta, videoclipuri, ebook, webinar-uri, înregistrări sau alt conținut – provocari –  luam în considerare toate eforturile pentru a ne asigura că oferim cu buna credinta si intentie programele noastre și capacitatea lor de a-ți dezvolta afacerea și îmbunătăți viața. Acestea fiind spuse, nu există nicio garanție că veți obține rezultate sau veți câștiga bani folosind oricare dintre ideile, instrumentele, strategiile sau recomandările noastre. Acesta nu este un „a te imbogati usor mâine ”, nu sunt o soluție magică.

Nivelul tău de succes în obținerea rezultatelor depinde în întregime de mulți factori, inclusiv de experiența dvs. de muncă, abilitate, disciplină, relații, resurse – doar pentru a numi câțiva dintre factorii care vă afectează rezultatele. Niciunul din conținutul de pe site nu este o garanție a câștigurilor. Nu garantăm că vei obține un rezultat specific (financiar sau altfel) din orice conținut, idei, modele sau sisteme prezentate pe oricare dintre paginile site-ului.

SC MARKANT CONSULT SRL este o platformă online prin intermediul căreia utilizatorii site-ului pot achiziţiona produse sau servicii prestate de partenerii si colaboratorii MARKANT CONSULT. Organizatorul are dreptul sa modifice datele de desfășurare a evenimentului, noile informații fiind anunțate prin mijloace de comunicare specifice.

POLITICA DE RETURNARE A PRODUSELOR SI SERVICIILOR

Produsele achiziţionate (seturi de carduri in format fizic sau online) nu pot fi returnate sau schimbate.

Serviciile,  sesiunile de coaching, training si consultantanta pot fi amanate numai cu respectarea condiţiilor de la pct. A de mai jos, cu excepţia cazului în care evenimentul respectiv este anulat (nu mai are loc), caz în care rambursarea sumelor achitate va fi efectuată potrivit lit. B de mai jos. Sub nicio forma nu se mai iau in considerare cererile de rambursare primite din data evenimentului sau ulterior acestuia.

 1. Amanarea sesiunilor de coaching sau consultantanta poate fi facuta numai daca se intampla cu cel putin 48 de ore inaintea desfasurarii agreate de comun acord, prin transmiterea unei solicitări în acest sens către anca.gheorghiu@markantconsult.ro
 2. Dacă solicitarea de amanare a unui training/workshop/webinar/ este formulată cu cel puţin 14 de zile înainte de data de desfăşurare a evenimentului (sau in functie de datele contractuale – pentru evenimentele in care se incheie contract), cumpărătorul  /participantul  primeşte ca urmare a anulării sesiunii, 90% din suma plătită cu titlu de preţ al sesiunii (fără alte taxe, tarife, costuri, cheltuieli suportate de cumpărător cu ocazia cumpărării acestuia, inclusiv, dar fără a se limita la tarif curier, dacă e cazul etc).
 3. Dacă solicitarea de amanare a unui training/workshop/ webinar  este formulată cu cel puţin 7 de zile înainte de data de desfăşurare a evenimentului (sau in functie de datele contractuale – pentru evenimentele in care se incheie contract), cumpărătorul  /participantul  primeşte ca urmare a anulării sesiunii, 70% din suma plătită cu titlu de preţ al sesiunii (fără alte taxe, tarife, costuri, cheltuieli suportate de cumpărător cu ocazia cumpărării acestuia, inclusiv, dar fără a se limita la tarif curier, dacă e cazul etc).
 4. Daca serviiile de tip coaching, consultanta, training, webinar se anuleaza de catre Cumparator sau Client, acesta va plati 30% din valoarea contractata si toate cheltuielile desfasurate de MARKANT CONSULT, pentru implementarea programului agreat (bilete avion, transport, cazari, printuri, materiale pentru activitatile aferente cursului/sesiunii cat si plata partenerilor si colaboratorilor, effectuate pana in momentul anularii.

În eventualitatea anulării unui eveniment, vă rugăm să trimiteţi solicitarea dvs. în acest sens pe adresa anca.gheorghiu@markantconsult.ro. Mai departe, MARKANT CONSULT SRL, în funcţie de momentul la care este formulată solicitarea, va rambursa suma integrală, în termen de maxim 7 zile lucrătoare, doar prin transfer bancar sau prin creditarea operatiei direct pe cardul cu care s-a facut (in cazul tranzactiilor procesate prin www.netopia.ro). Pentru a înlătura orice îndoială, MARKANT CONSULT SRL precizează că nu va fi returnat decât preţul produsului/sesiunii de coaching, training, consultanta (fără alte taxe, tarife, costuri, cheltuieli suportate de cumpărător sau organizator cu ocazia cumpărării acestuia, inclusiv, dar fără a se limita la tarif curier, taxă de rezervare, dacă e cazul etc).

SECURITATEA DATELOR: Angajamentul nostru

În timp ce MARKANT CONSULT ia măsuri rezonabile și adecvate pentru a vă proteja informațiile personale identificabile provenite din dezvăluirea neautorizată și pentru a preveni posibile încălcări ale securității site-ul nostru web, servicii și baze de date pentru clienți, niciun site web, transmisie pe Internet, computer sistemul sau conexiunea wireless este complet securizată. În consecință, MARKANT CONSULT nu poate garanta că accesul neautorizat, hackingul, pierderea de date sau alte încălcări nu vor apărea niciodată. Folosirea website-ului și a serviciile sunt pe propriul dvs. risc. Compania vă îndeamnă să luați măsuri pentru a vă păstra informații sigure prin memorarea parolei sau păstrarea acesteia într-un loc sigur, deconectarea contului de utilizator și închiderea browserului Web. Ori de câte ori oferiți companiei informații sensibile sau confidențiale (de exemplu, card de credit numere pentru achiziții), MARKANT CONSULT va lua măsuri rezonabile din punct de vedere comercial pentru protejarea informații prin stabilirea unei conexiuni sigure cu browserul dvs. web,  MARKANT CONSULT are o tehnologie de securitate cunoscută sub numele de securitate-socket-layer („SSL”) pentru a proteja transmiterea plăților informații către site-ul web Dacă nu se specifică altfel aici sau pe site-ul WEB unde efectuați o achiziție, numerele cardului de credit sunt utilizate numai pentru procesarea plăților și nu sunt păstrate în scopuri de marketing.

Limitarea răspunderii

MARKANT CONSULT SRL nu răspunde sub nicio formă, în nicio masură și nu poartă niciun fel de responsabilitate pentru serviciul de procesare a plăților cu cardul. MARKANT CONSULT SRL nu este responsabil pentru niciun fel de eroare și/sau fraudă decurgând din, sau în legatură cu acest serviciu. Totuși, deşi serviciile de plată sunt oferite și dirijate in totalitate și in mod independent de catre furnizorii nostru, MARKANT CONSULT SRL va întreprinde toate măsurile rezonabile pentru a limita pe cât posibil riscul apariției acestor erori și/sau fraude.

Factura fiscala persoane juridice

Pentru comenzile efectuate in numele unei entitati juridice se pot emite facturi fiscale in urma unei solicitari scrise primite pe anca.gheorghiu@markantconsult.ro . Solicitarea trebuie sa contina: numarul de comanda sau numele pe care s-a efectuat comanda si datele de facturare complete (nume societate, CUI, Nr. Reg Comert, Sediu Social, Cont bancar, banca la care este deschis contul, delegat).

POLITICĂ DE CONFIDENȚIALITATE CU PRIVIRE LA PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, administratorul site-ului va administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale furnizate de utilizatori. Va informam ca datele personale pe care utilizatorii le furnizeaza administratorului site-ului sunt prelucrate in scopul oferirii in conditii optime a servicilor. Utilizatorii inteleg si accepta ca datele personale pe care le furnizeaza sunt prelucrate in scopul oferirii in conditii optime de catre administratorului site-ului a serviciilor de reclama, marketing si publicitate, a serviciilor de comunicatii electronice si a serviciilor asociate platformei online de vanzare bilete la evenimente.

Fiecare utilizator, la optiunea sa proprie, furnizeaza unele dintre datele sale personale pentru a beneficia de serviciul oferit de catre administratorul site-ului. Refuzul furnizarii anumitor date poate conduce la imposibilitatea accesarii anumitor servicii prin intermediul site-ului. Conform Legii nr. 677/2001, fiecare utilizator beneficiaza de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a se adresa justitiei. Totodata, utilizatorul are dreptul sa se opuna prelucrarii datelor personale care il privesc si sa solicite stergerea datelor. Utilizatorii inteleg si accepta ca stergerea datelor lor personale va fi urmata de imposibilitatea de a accesa serviciul oferit de catre administratorul site-ului.

Considerăm asigurarea dreptului la protecția datelor cu caracter personal IMPORTANT, prin urmare vom indrepta eforturile noastre catre prelucrarea datelor tale în concordanță cu Regulamentul (UE) 2016/679 (“Regulamentul general privind protecția datelor” sau “GDPR”), precum și cu orice altă legislație aplicabilă pe teritoriul Romaniei.

Ne rezervăm dreptul de a actualiza și modifica periodic această Politică de Confidențialitate, pentru a reflecta orice modificări ale modului în care prelucrăm datele tale cu caracter personal sau orice modificări ale cerințelor legale. În cazul oricărei astfel de modificări, vom afișa pe website-ul nostru versiunea modificată a Politicii de Confidențialitate, motiv pentru care te rugam sa verificati periodic continutul acestei Politici de Confidentialitate.

Cine suntem și cum ne puteți contacta

Te încurajez să ma contactezi direct, in legatura cu protecția datelor la adresa de e-mail  sau prin poștă sau curier la adresa: Sat Sinmihaiu Roman 363 L, judet Timis, mail anca.gheorghiu@markantconsult.ro

Ce categorii de date cu caracter personal prelucrăm

Colectăm datele tale cu caracter personal direct de la tine, astfel încât ai controlul asupra tipului de informație pe care ne-o oferi. Cu titlul de exemplu, primim informații de la tine astfel: Când faci o rezervare pentru o sesiune de coaching (pe pagina www.markantconsult.ro ), ne transmiți: numele și prenumele, orașul, adresa de e-mail, numărul de telefon pentru a te putea contacta in vederea desfasurarii sesiunii de coaching solicitata; Când te înscrii pentru newsleetrul Markant Consult,  furnizezi aceleași informații. Nu colectăm și nu prelucrăm în alt mod date sensibile, incluse de Regulamentul general privind protecția datelor în categorii speciale de date cu caracter personal. De asemenea, nu dorim să colectăm sau să prelucrăm date ale minorilor care nu au împlinit varsta de 16 ani.

Care sunt scopurile și temeiurile prelucrării

Vom utiliza datele tale cu caracter personal în următoarele scopuri:

Pentru a beneficia de informare despre serviciile de coaching si consultant si a derula acesta aceste servicii.

Acest scop general poate include, după caz, următoarele:

 1. a) Asigurarea serviciilor de suport.
 2. b) Oferirea de răspunsuri la întrebările tale cu privire la proiectele de interes pentru tine și serviciile mele de coaching sau ale partenerilor mei.

Pentru îmbunătățirea serviciilor și relevanței resurselor primite de la mine

Imi doresc în permanență să îți ofer cea mai bună experiență online, atât pentru informare, cât și în momentul rezervării unei sesiuni de coaching. Pentru aceasta, pot colecta și utiliza anumite informații în legătură cu comportamentul tău de utilizator, te pot invita să completezi chestionare de satisfacție. Imi întemeiez aceste activități pe interesul meu legitim de a desfășura activități relevante pentru obiectivele tale legate de dezvoltarea personala si profesionala, având întotdeauna grijă ca drepturile și libertățile tale. fundamentale să nu fie afectate.

Pentru marketing

Vrea să te țin la curent cu privire la cele mai bune oportunități pentru resursele care te interesează. În acest sens, îți pot trimite orice tip de mesaj (cum ar fi: e-mail, SMS, telefonic) conținând informații generale și tematice, informații cu privire la resurse similare sau complementare cu cele pe care le-ai accesat, informații referitoare la noutățile serviciilor si programelor de coaching, precum și alte comunicări comerciale cum ar fi proiecte realizate de mine. Pentru a-ți pune la dispoziție informații de interes pentru tine, putem folosi anumite date cu privire la comportamentul tău ca utilizator al site-ului.  Ma asigurăm întotdeauna că aceste prelucrări se efectuează cu respectarea drepturilor și libertăților tale și că deciziile luate în baza acestora nu au efecte legale asupra ta și nu te afectează similar într-o măsură semnificativă. În cele mai multe cazuri, imi întemeiez comunicările de marketing pe consimțământul tău prealabil.

Te poți răzgândi și poți retrage consimțământul în orice moment, prin:

 1. a) Accesarea link-ului de dezabonare afișat în cadrul mesajelor pe care le primești de la mine
 2. b) Contactarea mea folosind detaliile de contact descrise mai sus. Imi poți solicita oricând, prin mijloacele descrise mai sus, să opresc prelucrarea datelor tale cu caracter personal în scop de promovare, urmând să dau curs cererii tale in maxim 48 de ore de la solicitare.

Pentru apărarea intereselor noastre legitime

Pot exista situații în care voi folosi sau transmite informații pentru a ne proteja drepturile și activitatea. Acestea pot include:

 1. a) Măsuri de protecție a site-ului web și a utilizatorilor platformei markantconsult.ro față de atacuri cibernetice:
 2. b) Măsuri de prevenire și detectare a tentativelor de fraudare, inclusiv transmiterea unor informații către autoritățile publice competente;
 3. c) Măsuri de gestionare a diverselor altor riscuri.

Temeiul general al acestor tipuri de prelucrări este interesul meu legitim de a imi  proteja practica de coaching, fiind înțeles că ma asigur că toate măsurile pe care le iau garantează un echilibru între interesele mele și drepturile și libertățile tale fundamentale. De asemenea, în anumite cazuri imi întemeiez prelucrarea pe dispoziții legale cum ar fi obligația de a asigura paza bunurilor și valorilor prevăzută e legislația aplicabilă în aceasta materie.

Cât timp păstrăm datele tale cu caracter personal

Ca regulă generală, voi stoca datele tale cu caracter personal cât timp este necesar pentru implementarea serviciului de coaching dorit sau, in cazul newsletterului, pana cand alegi sa te dezabonezi.  Poți să  soliciți oricând ștergerea anumitor informații sau scoaterea ta din baza de datei și voi da curs acestor solicitări, sub rezerva păstrării anumitor informații inclusiv ulterior stergerii tale, în situațiile în care legislația aplicabilă sau interesele noastre legitime o impun.

Cui transmitem datele tale cu caracter personal

După caz, putem transmite sau oferi acces la anumite date cu caracter personal ale tale următoarelor categorii de destinatari:

– furnizorilor de servicii de curierat;

– furnizorilor de servicii de plată/bancare;

– altor societăți cu care putem dezvolta programe comune de formare și antrenare a tuturor profesioniștilor înscriși în aceasta baza de dete pentru a primi informații de la mine. În cazul în care imi revine o obligație legală sau dacă este necesar pentru a ne apăra un interes legitim, putem de asemenea divulga anumite date cu caracter personal unor autorități publice.

Protejăm securitatea datelor tale cu caracter personal

Ma angajez să asigur securitatea datelor cu caracter personal prin implementarea unor măsuri tehnice și organizatorice adecvate, conform standardelor tehnice prin folosirea platformei wordpress pentru realizarea website-ului.

În ciuda măsurilor luate pentru a proteja datele tale cu caracter personal, îți atrag atenția că transmiterea informațiilor prin Internet, în general, sau prin intermediul altor rețele publice, nu este complet sigură, existând riscul ca datele să fie văzute și utilizate de către terțe parți neautorizate. Nu pot fi responsabilia pentru astfel de vulnerabilități ale unor sisteme care nu sunt sub controlul meu.

CE DREPTURI AI

Regulamentul general privind protecția datelor recunoaște o serie drepturi în legătură cu datele tale cu caracter personal. Poți solicita accesul la datele tale, corectarea oricăror greșeli din fișierele mele și/sau te poți opune prelucrării datelor tale cu caracter personal. De asemenea, îți poți exercita dreptul de a face o plângere autorității de supraveghere competente sau de a te adresa justiției. După caz, poți beneficia și de dreptul de a solicita ștergerea datelor tale cu caracter personal, dreptul la restricționarea prelucrării datelor tale și dreptul la portabilitatea datelor.

Mai multe informații despre fiecare dintre aceste drepturi pot fi obținute prin consultarea tabelului prezentat mai jos.

Pentru a-ți putea exercita drepturile, ma poți contacta folosind detaliile de contact expuse mai sus. Te rugăm să reții următoarele aspecte dacă dorești să îți exerciți aceste drepturi.

Identitate

Luăm în serios confidențialitatea tuturor înregistrărilor care conțin date cu caracter personal. Din acest motiv, te rugam sa ne transmiți cererile tale cu privire la astfel de înregistrări folosind adresa de e-mail pe care ai transmis-o către noi. În caz contrar, ne rezervăm dreptul de a-ți verifica identitatea prin solicitarea de informații suplimentare care au ca scop confirmarea identității tale.

Onorarii

Nu voi solicita o taxă pentru a-ți exercita vreun drept în ceea ce privește datele tale cu caracter personal, cu excepția cazului în care solicitarea ta de acces la informații este nefondată, respectiv repetitivă sau excesivă. Te vom informa despre orice onorarii aplicate înainte de a-ți soluționa cererea.

Durata de răspuns

Imi propun să răspund la orice solicitări valide în termen de maximum 48 de ore calculate in termenul zilelor lucrătoare, cu excepția cazului în care acest lucru este deosebit de complicat sau dacă ați făcut mai multe solicitări, caz în care urmează să răspundem în termen de maximum o lună calendaristica. Vă voi anunța dacă vom avea nevoie de mai mult de 48 de ore. S-ar putea să vă întreb dacă puteți să imi spuneți exact ce doriți să primiți sau ce anume vă îngrijorează. Acest lucru ma va ajuta să acționez mai repede si sa scurtez timpul de răspuns la solicitarea ta.

Drepturile terțelor părți

Nu trebuie să respect o cerere în cazul în care ar afecta în mod negativ drepturile și libertățile altor persoane vizate.

Drepturi vizate:

Accesul    

Puteți să imi cereți:

 • să confirmăm dacă îți prelucrez datele cu caracter personal;
 • să îți pun la dispoziție o copie a acestor date;
 • să îti ofer alte informații despre datele tale cu caracter personal, cum ar fi datele pe care le am, la ce le folosesc, cui i le divulg, dacă le transfer și cum le protejez, cât timp le păstrez, ce drepturi ai, cum poți face o plângere, de unde am obținut datele tale, în măsura în care informațiile nu ți-au fost deja furnizate prin această informare.

Rectificarea  

Imi poți cere să rectific sau să completez datele tale cu caracter personal inexacte sau incomplete.

Este posibil să încerc să verificăm exactitatea datelor înainte de rectificarea acestora.

Ștergerea datelor    

Imi poți cere să îți șterg datele cu caracter personal, dar numai în cazul în care:

 • acestea nu mai sunt necesare pentru scopurile pentru care au fost colectate; sau
 • ți-ai retras consimțământul (în cazul în care prelucrarea datelor se baza pe consimțământ);
 • dai curs unui drept legal de a te opune; sau
 • acestea au fost prelucrate ilegal; sau
 • imi revine o obligație legală în acest sens.

Nu am obligația de a ma conforma solicitării tale de ștergere a datelor tale cu caracter personal în cazul în care prelucrarea datelor tale cu caracter personal este necesară:

 • pentru respectarea unei obligații legale; sau
 • pentru constatarea, exercitarea sau apărarea unui drept în instanță.

Există anumite alte circumstanțe în care nu sunt obligați să respectăm solicitarea ta de ștergere a datelor, deși acestea două sunt cele mai probabile circumstanțe în care ți-am putea refuza această solicitare

Restricționarea prelucrării datelor    

Imi poți cere să restricționez prelucrarea datelor cu caracter personal, dar numai în cazul în care:

 • acuratețea lor este contestată, pentru a ne permite să verificăm acuratețea acestora; sau
 • prelucrarea este ilegală, dar nu dorești ca datele să fie șterse; sau
 • acestea nu mai sunt necesare pentru scopurile pentru care au fost colectate, dar ai nevoie de ele pentru a constata, a exercita sau a apăra un drept în instanță; sau
 • ți-ai exercitat dreptul de a te opune, iar verificarea dacă drepturile noastre prevalează este în desfășurare.

Pot continua să folosesc datele tale cu caracter personal în urma unei solicitări de restricționare, în cazul în care:

 • am consimțământul tău; sau
 • pentru a constata, exercita sau asigura apărarea unui drept în instanță; sau
 • pentru a proteja drepturile mele sau ale altei persoane fizice sau juridice.

Portabilitatea datelor    

Imi poți cere să îți furnizez datele cu caracter personal într-un format structurat, utilizat în mod curent și care poate fi citit automat, sau poți solicita ca acesta să fie „portat” direct către un alt operator de date, dar în fiecare caz numai dacă:

 • prelucrarea se bazează pe consimțământul tău sau pe încheierea sau executarea unui contract cu tine și
 • prelucrarea se face prin mijloace automate.

Opoziția  

Te poți opune în orice moment, din motive legate de situația particulară în care te afli, prelucrării datelor tale cu caracter personal în temeiul interesului meu legitim, în cazul în care consideri că drepturile și libertățile tale fundamentale prevalează față de acest interes.
De asemenea, te poți opune oricând prelucrării datelor tale în scop de promovare directa, fără a invoca vreun motiv, caz în care vom înceta în cel mai scurt timp posibil această prelucrare.

Luarea de decizii automate    

Poți cere să nu faci obiectul unei decizii bazate exclusiv pe prelucrarea automată, dar numai atunci când decizia respectivă:

 • produce efecte juridice cu privire la tine; sau
 • te afectează în alt mod similar și într-o măsură semnificativă.

Acest drept nu se aplică în cazul în care decizia la care s-a ajuns în urma luării automate a deciziilor:

 • imi este necesară pentru a încheia sau a derula un contract cu tine;
 • este autorizată prin lege și există garanții adecvate pentru drepturile și libertățile tale; sau
 • se bazează pe consimțământul tău explicit.

Plângeri    

Ai dreptul să depui o plângere la autoritatea de supraveghere cu privire la prelucrarea datelor tale cu caracter personal. În România, datele de contact ale autorității de supraveghere pentru protecția datelor sunt următoarele:
Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal

B-dul G-ral. Gheorghe Magheru nr. 28-30, Sector 1, cod poștal 010336, București, Romania

Telefon: +40.318.059.211 sau +40.318.059.212; E-mail: anspdcp@dataprotection.ro

TE INVITAM SĂ NE COMUNICI CERINȚELE TALE

Fără a-ți afecta dreptul tău de a contacta în orice moment autoritatea de supraveghere, te rugăm să ne contactezi în prealabil, și îți promitem că vom depune toate eforturile necesare pentru a rezolva orice problemă pe cale amiabilă. Astfel că doresc să îți reamintim faptul ca ma poți contacta în orice moment, ca  responsabilul cu protecția datelor prin transmiterea solicitării tale la contactele de mai jos.

CONTACT PENTRU CHESTIUNI LEGATE DE CONFIDENȚIALITATEA DATELOR TALE:

Prin e-mail la adresa:  anca.gheorghiu@markantconsult.ro sau prin poștă sau curier la adresa: sat Sinmihaiu Roman, nr. 363 L, judet Timis.

Site găzduit și dezvoltat de ServHost.ro