Dialoguri cu oameni care inspira – Ciprian Ursu

Dialoguri cu oameni care inspira – Ciprian Ursu

In existenta unui om sunt esentiale intersectiile cu alti oameni, cu alte ganduri si moduri de a experimenta si trai acest timp pe care-l numim frumos, viata. O astfel de conversatie este cea cu Ciprian Ursu, un om care isi traieste frumos pasiunile si cu recunostinta, intalnirile vietii sale. 

Dialogul cu Ciprian curge usor si atinge atat aspecte profund umane, distilate prin sita proprie a gandirii critice si foarte bine ancorate in realitate. Dincolo de metafore, de muzica si armonia din echipele coordonate, conversatia cu intersectii de nuditate emotionala o regasesti mai jos, in 4 parti, fiecare cu constientizarile si inspiratia ei.  

Suntem suma amprentelor pe care le lasam in oameni si a locurilor prin care trecem. In momentul in care te intorci cu spatele si in urma ta ramane un zambet, ceva bine s-a intamplat. Fiecare secunda in care nu suntem cine suntem cu adevarat… ne costa. Iti ratezi niste posibilitati de manifestare.

 Don”t die with the music still in you – Wayne Dyer

Ce semnificatie imi aduce ceea ce fac acum? Care este ritmul si armonia dintr-o echipa?

Singurele proiecte care merita facute sunt cele care au cel putin un element de imposibil in ele. Timpul este limitat. De ce ti l-ai irosi pe chestii mici? Nu poti fi respectat daca nu te respecti intai pe tine.

Singurul rol al unui lider este sa genereze contextul in care membrii echipei sa-si produca sens singuri.

Cum ai descrie ceea ce-si doresc oamenii le la un lider, in putine cuvinte? 

Cum a evoluat stilul tau de leadership de-a lungul timpului?

Cirian ne vorbeste despre sansa din viata de a cunoaste cativa oameni contemporani care si-au pus amprenta asupra sa.

Pe Ciprian Ursu il puteti urmari pe pagina sa de facebook.   Iar pentru muzici mai altfel si taceri cu pedigree, pe podcastul Silent Streets.

Trupa in care Ciprian canta, Heavy Strings este infiintata in 2014 si canta un mix de classic rock, blues, progressive rock si metal. Ii puteti auzi pe canalul Youtube Heavy Strings.

O zi semnificativa!

Anca.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Site găzduit și dezvoltat de ServHost.ro