Dialoguri cu lideri care inspira – Rodica Obancea

Dialoguri cu lideri care inspira – Rodica Obancea

Suntem in secolul vitezei, al inteligentei artificiale. Uneori ne traim viața între send & receive. Intr-un tumult in care ne intrebam deseori care mai este semnificatia vietii noastre.

Dincolo de rolurile pe care le avem zilnic, avem  emotii, moduri diferite de a ne manifesta si percepe frumosul din jur.

Rodica este unul dintre oamenii care inspira. Prin prisma profesiei pe care a ales-o, a energiei si pasiunii pe care o pune in proiecte care transforma oameni si organizatii. Te invita la transformare din omida in fluture. Cateodata rapid, cateodata incet si sigur asemeni unui ghiocel care strapunge pamantul inghetat pentru a-si arata gingasia.

In aceeasi masura, vei vedea un dialog dincolo de rolurile zilnice cat si o conversatie care pune in lumina diferite roluri. Cel de partener in diverse proiecte, om aflat la inceputul drumului de coaching catre Master Certified Coach, artist al cuvintelor, iubitoare de natura si arhitectura de echipe si organizatii. Afla cine este OMUL Rodica si ce a ajutat-o pe parcursul calatoriei sale.

Pentru ce esti recunoscatoare?

“Pentru viata. Viata a fost un bun partener pentru mine.
Atunci cand am invatat sa am incredere in viata, lucrurile s-au schimbat. Viata a devenit mult mai frumoasa. Sunt recunoscatoare vietii. M-am imprietenit cu ea.”

Care sunt proiectele de suflet si de viitor?
“Nu ma mai intereseaza sa repar organizatii, ci mai degraba sa construiesc un model nou care sa-l faca pe cel vechi irelevant.”

Avem nevoie de echilibru intre creier si inima. Asa cum avem nevoia sa lucram impreuna cu oameni care contribuie, care sunt potriviti pentru ca echipele si organizatiile sa fie sanatoase.

Gasesti articole inspirate din practica in organizatii cat si provocari pentru a-ti creste impactul ca si lider de organizatie pe www.rodicaobancea.ro.

Saptamana cu semnificatii!

Anca.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Site găzduit și dezvoltat de ServHost.ro