Companiile în care există o cultură a performanței, care obțin rezultate pe termen lung, folosesc coaching-ul și mentoringul ca o temelie, ca o piesă de bază în tot ceea ce înseamnă strategie și management, planificare și  luare de decizii, clarificarea obiectivelor și implementarea acțiunilor.

Un aspect crucial, care face diferența dintre un manager care atrage reponsabilitate și angajament și unul care atrage numai supunere și obediență este abilitatea de a face coaching.

Managerii – Coach facilitează și cresc performanța echipei, nu se limitează doar să o controleze și să o monitorizeze.

Integrează coachingul în practica ta de management, crează sentimentul de încredere și autonomie, crește eficiența cu ajutorul conversațiilor puternice de coaching. Membrii echipei tale vor oferi cele mai bune rezultate, de care nu știai că sunt capabili.

Crează cultura performanței, prin COACHING

Îți dorești să ai rezultate pe măsura talentului și  potențialul tău?

Este important ca managerii tăi să fie extrem de eficienți în dezvoltarea echipelor și orientați spre rezultate ?

 

Programele Markant Consult Coaching te ajută:

Workshopuri practice, bazate pe însușirea de abilități, oferă participanților mentalitatea, abilitățile esențiale, structura conversației unui process de coaching  de care au nevoie pentru a-și îndeplini cele mai îndrăznețe obiective cât și a accelera dezvoltarea membrilor  echipei.

Cu stilul de leadership bazat pe coaching, managerii și echipele lor vor impacta businessul nu doar în profitabilitate, ci și în stabilitate, conștientizare, retenția talentelor.

BENEFICIILE COACHINGULUI

RESPONSABILIZEAZĂ ȘI CREAZĂ AUTONOMIE

Membrii echipei devin responsabili, caută și găsesc singuri soluții, propun îmbunătățiri.

CREȘTE ÎNCREDEREA ÎN SINE ȘI ÎN ECHIPĂ

Acționează singuri, își propun provocări, contribuie cu convingere la efortul de echipă, sunt dezinhibați în relație cu colegii și relaxați în prezența managerilor.

EVOLUȚIA ȘI DEZVOLTAREA OAMENILOR ESTE MULT ACCELERATĂ

Soluțiile vin de jos în sus și din munca în colaborare.

DEZVOLTĂ VIITORII LIDERI

Angajații care fac parte dintr-un program de coaching  devin lideri competenți și capabili să conducă și să inspire oameni.

CREȘTE RETENȚIA ANGAJAȚILOR ȘI LOIALITATEA LOR

Angajații sunt mai implicați, mai dedicați companiei, doritori să o recomande și să rămană loiali pe termen lung.

ÎMBUNĂTĂȚEȘTE PRODUCTIVITATEA

Focus este pe ceea ce este important și te ține responsabil pentru atingerea obiectivelor personale și profesionale propuse.

CREȘTE ASIMILAREA PROGRAMELOR DE DEZVOLTARE ȘI ROI

Conștientizează și responzabilizează, crește eficiența datorită aplicării metodelor învățate și exersării noilor comportamente, beneficiind de oportunități.

OBȚII REZULTATE MULT MAI BUNE, PE TERMEN LUNG;

Managerii care folosesc coaching-ul ca instrument de management, au rezultate cu 130% mai mari.

Rezultatele echipei care beneficiază de coaching cresc cu cel puțin 39%, prin angajamentul acestora, eficință și productivitate.

COACHING PENTRU FIECARE NIVEL

LIDERI ȘI MANAGERI

Oferă suport liderilor pentru a-și clarifica viziunea, îmbunătăți abilitățile de leadership și management cât și abordarea oportunităților de business și conectare.

ECHIPE ȘI GRUPURI

Lasă echipele să-și clarifice rolurile, să planifice, să rezolve probleme, să ia decizii împreună, să monitorizeze progresul proiectelor.

Echipa descoperă care sunt relațiile de lucru neproductive și cum să iasă din acest tipar negativ și stresant, cum să creeze o atmosferă de lucru de încredere, relaxantă și eficientă, orientându-se spre soluții.

PERSOANE CU POTENȚIAL DE DEZVOLTARE, ORIENTATE SPRE PERFORMANȚĂ

Suține colegii să aplice noile abilități, să-și descopere punctele forte, să depășească obstacolele și să atingă rezultatele dorite, atât pentru ei cât și pentru compania ta.

În jurul tău, de peste tot ți se fac oferte de destin. Dacă le ratezi, ceva din tine se pierde ireversibil.

 Te invit să găsim împreună soluții pentru atingerea obiectivelor sau reușita echipei tale, într-o conversație de 1oră, telefonic sau față în față.

Site găzduit și dezvoltat de ServHost.ro